Сантоку - японський брат західного кухарського ножа. Леза ножів SENZO CLASSIC виготовлені з 33-шарової нержавіючої сталі, посилена сердечником із сталі VG-10. Такий склад надзвичайно міцний, а саме лезо стійке до процесу руйнування та затуплення. На крупному плані видно тонкий хвилястий візерунок, що нагадує самурайські мечі. На поверхні рукояті з дерева Pakkawood немає заклепок, що робить його надзвичайно елегантним. В очі кидається червоне кільце біля основи леза, а карбування леза «Цучиме» не тільки ефектно виглядає, але й дозволяє продуктам, що нарізаються, не прилипати до ножа і легко зісковзувати з леза.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Suncraft |
| Артикул | SZ-04 |
| Серія | Senzo Classic |
| Тип | Японський (Сантоку) |
| Призначення | Для м'яса |
| Кількість предметів у наборі | 1 |
| Довжина леза | 167 мм |
| Загальна довжина | 305 мм |
| Колір леза | Сріблястий |
| Матеріал леза | Дамаська сталь |
| Твердість леза (HRC) | 60 ± 1 |
| Матеріал ручки | Дерево Пакка |
| Колір ручки | Чорний |
| Вага | 200 г |
| Особливості | Сантоку - японський брат західного кухарського ножа. Лезо надзвичайно міцне та стійке до процесу руйнування та затуплення. На крупному плані видно тонкий хвилястий візерунок, що нагадує самурайські мечі. На поверхні рукояті з дерева Pakkawood немає заклепок, що робить його надзвичайно елегантним. В очі кидається червоне кільце біля основи леза, а карбування леза «Цучиме» не тільки ефектно виглядає, але й дозволяє продуктам, що нарізаються, не прилипати до ножа і легко зісковзувати з леза. |