Ніж з довгим тонким і вузьким лезом і двостороннім заточуванням дуже зручний для тонкої нарізки великих шматків шинки, рибного філе, ковбас та інших продуктів, а також для обробки риби з дрібними кістками, відділення м'яса від кістки. Центральний шар - високовуглецева сталь VG-10, яка забезпечує ножу бездоганні ріжучі властивості: тривалу гостроту та відмінний, агресивний різ. Обкладки з 32 шарів нержавіючої дамаської сталі додатково захищають ніж від корозії, надають клинку велику міцність, пружність і чудовий зовнішній вигляд. Рукоятка ножа, виконана в традиційній японській формі зі стабілізованої деревини, зручно лежить у руці та стійка до впливу вологи. Кожен ніж серії SHUN, завдяки природній красі дамаської текстури, набуває єдиного та неповторного характеру. Завдяки цьому, кожен ніж стає витвором мистецтва, що поєднує в собі ручну роботу, техніку та дизайн.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | KAI |
| Артикул | DM-0703 |
| Серія | Shun Classic |
| Тип | Професійний |
| Призначення | Для нарізки / філейний / для тонкої нарізки |
| Довжина леза | 200 мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Дамаська сталь |
| Матеріал ручки | Дерево |
| Колір ручки | Чорний |
| Тип кріплення ручки | Всадний |
| Країна походження товару | Японія |