Традиційний японський ніж з товстим загостреним лезом, який використовується для очищення риби від голів і філе таким чином, щоб не пошкодити її ніжне м'ясо. В Японії його часто використовують для приготування м’яса птиці, але це не класичний тесак, і не варто ним сильно бити. Щоб розрізати кістку, просто злегка натисніть на тильну сторону ножа та зробіть швидкий і точний надріз. Гострий кінчик і коротке лезо дозволяють легше контролювати свої рухи, що особливо важливо, коли необхідно потрапити ножем у важкодоступні місця.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Satake |
| Артикул | 802-345 |
| Серія | Saku |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Для риби |
| Довжина леза | 160 Мм |
| Загальна довжина | 292 мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Твердість леза (HRC) | 56 |
| Матеріал ручки | Поліпропілен |
| Колір ручки | Чорний |
| Тип кріплення ручки | Всадний |
| Особливості | Ергономічна форма ручки |
| Країна походження товару | Японія |