Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатницю або на сковороду, а також корисно для подрібнення часнику. Santoku, який поєднує в собі функції кухарського ножа та японського ножа для овочів Nakiri, має високу ручку, яка запобігає ударам кісточок пальців об дошку.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Satake |
| Артикул | 803-533 |
| Серія | Kotori |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Японський (сантоку) |
| Довжина леза | 150 Мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Дерево |
| Колір ручки | Коричневий |
| Тип кріплення ручки | На заклепках |
| Країна походження товару | Японія |