Довгий японський ніж із зазубреним лезом, яким можна розрізати будь-який вид хліба, не притискаючи його надмірно до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Satake |
| Артикул | 803-267 |
| Серія | Swordsmith |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Для хліба |
| Кількість предметів у наборі | 1 |
| Довжина леза | 210 мм |
| Загальна довжина | 354 мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Твердість леза (HRC) | 56 - 58 |
| Матеріал ручки | Поліпропілен |
| Колір ручки | Чорний |
| Тип кріплення ручки | Всадний |
| Особливості | Довгий японський ніж із зазубреним лезом, яким можна розрізати будь-який вид хліба, не притискаючи його надмірно до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба. |
| Країна походження товару | Японія |