Майже все, що можливо, буде з легкістю зроблено цим ножем. Виняток, спеціалізована обробка м'яса, де потрібно інструмент міцніший або нарізки, які зручніше робити ножем більшої довжини. Зі своїм призначенням він справляється чудово. Серцевина, з японської нержавіючої сталі VG-10 з чудовим загартуванням до твердості 60HRC за шкалою Роквелла. Обкладки з м'якого металу захищають різальний шар від пошкоджень і перевантажень.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Tojiro |
| Артикул | F-883 |
| Серія | Pro |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Універсальний |
| Довжина леза | 120 мм |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
| Колір ручки | Стальний |
| Тип кріплення ручки | Цільне лиття |
| Особливості | Покриття нековзної ручки Ергономічна форма ручки 3 шари сталі |
| Країна походження товару | Японія |