Ніж для сашимі (Янагіба) — традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagi рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Satake |
| Артикул | 805-766 |
| Серія | Swordsmith Black |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Для суші, сашимі |
| Довжина леза | 210 Мм |
| Загальна довжина | 336 мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Твердість леза (HRC) | 56 - 58 |
| Заточка леза | Одностороння |
| Матеріал ручки | Поліпропілен |
| Колір ручки | Чорний |
| Тип кріплення ручки | Всадний |
| Вага | 109 г |
| Країна походження товару | Японія |