Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатник або на сковорідку, а також корисно для подрібнення часнику. Висока ручка запобігає удару кісточок пальців об дошку. Завдяки своїм великим розмірам, ніж ідеально підходить для нарізання великих фруктів і овочів, таких як кавун, кабачок або капуста.
| Основні характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Satake |
| Артикул | 803-540 |
| Серія | Kotori |
| Тип | Кухонний |
| Призначення | Універсальний |
| Довжина леза | 135 Мм |
| Тип леза | Штамповане |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Дерево |
| Колір ручки | Коричневий |
| Тип кріплення ручки | На заклепках |
| Країна походження товару | Японія |